Kort vei dit du vil!

I Oslo finnes det mange offentlige, private og frivillige organisasjoner som tilbyr barn og unge aktiviteter og veiledning. Selv om man har mange valg, kan det allikevel være vanskelig å sette igang, oppsøke og  finne frem til det som er det rette stedet for å komme dit man vil.

Ved UngArena trenger du ikke henvisning, du kan bare komme. Eller ringe oss, prøve chatten vår.

Hvis du merker at livet på et område har stoppet opp, og at du ikke kommer videre, så er vi her for å bidra med det vi kan!

UngArena er for oss et hjem. Vi tar av oss på beina når vi går inn, slenger oss i sofaen og er for oss selv, eller med hverandre. Vi ønsker at alle som kommer til oss skal oppleve våre lokaler som et godt sted å komme til. Kankje er det alt noen trenger, å kunne komme til oss å senke skuldrene etter atter en dag.

Samtidig så er vi her om noen trenger noen å snakke med, for de som ønsker det kan de være  anonyme. Det er uforpliktende, men man kan også be om å bli fulgt opp over tid. Vi kan bidra med å få tanker i kaos ned på papir, for å få en oversikt og gjøre det enklere å prioritere og få gjort og fullført en ting av gangen. Vi kan også bli med til steder som man kanskje ikke vil oppsøke alene. Vi har også mulighet til å sette de som kommer med oss i kontakt med og i dialog med andre i hjelpeapparatet.

Det kan være NAV, Barnevern, Psykolog, Lege og hva det måtte være.